Novosti

Predstavljanje nove Luisa Cerano kolekcije

Druženje povodom predstavljanja nove Luisa Cerano kolekcije održalo se 10. listopada na sada već poznatoj lokaciji, Trgu bana Josipa Jelačića 6. Premium brand, čiji je potpis i kvaliteta prepoznata na globalnoj sceni, zavoljele su i uspješne poslovne žene u Hrvatskoj.

Luisa Cerano oduševljava samouvjerene žene individualnim stilom i ležernim siluetama, koje se i ove sezone interpretirala na inovativan i suvremen način. Modeli odražavaju razumijevanje ženstvenih, sportskih i udobnih krojeva koje su prepoznale Nika Fleiss, Mirna Zidarić i Iva Radić. Brand slijedi visoke standarde dizajna i kvalitete te je time zaslužio poseban položaj u premium segmentu mode.

Specifičnosti kolekcija

Nova kolekcija stvara snažnu modnu izjavu i uvijek ostaje krajnje nosiva. Savršen je odabir za žene koje se vole odijevati na graciozan i sofisticiran način. Jesenska kolekcija je ispunjena haljinama i novim printevima dok je izbor boja nježan kao i tkanine – roza, bakrena, boja konjaka, potpuno bijela i noćna crna.

Neodoljive kombinacije kaputa, kostima s provjerenim uzorcima i bluza idealne su za poslovni stil. Suknje sa šljokicama i pletivima stvaraju svjež karakter koji u kombinaciji s tenisicama uvijek izgleda jednostavno i urbano. Kada je riječ o uzorku, životinjski, cvjetni, ali i prugasti omiljen je u ovoj liniji i koristi se na mnogo različitih načina.

Jeste li znali?

Prvi Naf Naf butik zvao se Influence, kada su braća Gerard i Patrick Pariente 1973. osnovali ovaj brand.