Novosti

Popust u SKINY prodavaonici Joker Centar Split

Pronađite životopisnu, odvažnu i moćnu Skiny kolekciju za jesen zimu u novootvorenoj Skiny prodavaonici u Joker Centru Split na 1. katu. Iz široke ponude modnog asortimana, odaberite za sebe kvalitetno donje rublje, spavaći asortiman i udobnu odjeću po promotivnoj cijeni.

20% popusta

Od 1. do 17. studenog ostvarite 20% popusta na kupnju jednog artikla po izboru uz donošenje promotivnog letka. Letak možete preuzeti u prodavaonicama grupacije Tekstilpromet i Lauris mode u Splitu:

 • CENTRA, NAŠ DOM
  R. Boškovićeva 18a, Split
 • CENTRA, NAŠ DOM
  Robna kuća Prima Grad, Trg Gaje Bulata 5, Split
 • GERRY WEBER, BETTY BARCLAY
  City Center One, Vukovarska 207, Split
 • NAF NAF, IMPERIAL, SKINY
  Joker Centar, Put Brodarice 6, Split

SKINY≠SKINNY kolekcija jesen zima

Kolekcija jesen zima stvorena je za one koji znaju što žele i usude se biti svoji. Uz atraktivno donje rublje pokažite svoje adute i osjećajte se dobro u svojoj koži jer je SKINY kolekcija prilagođena baš svakom tijelu!

Vječno mladi će nositi nježnu ružičastu u kombinaciji s odvažnom tirkiznom, često kombiniranu s velikim cvjetnim ili orijentalnim uzorcima.

Serija Luna oduševljava predivnim transparentnim mrežastim materijalima i delikatnim vezom, dok serija Azalea zavodi dekadentnom crnom čipkom.

Skiny Joker

Oni koji žive svaki dan kao da je posljednji biraju donje rublje ‘camuoflage’ printa ili jake komplementarne boje poput ljubičaste i narančaste, koje se u novoj kolekciji igraju kroz senzualnu i delikatnu čipku.

Vječiti romantici obožavat će baršunaste komplete u senzualnoj bordo boji, dok mistična crna u kombinaciji s vatrenim akcentima narančaste i crvene stvara tajnu vezu magične privlačnosti.

Za detalje pratite nas na Facebook i Instagram stranici.
Pogledajte ostale novosti!

Jeste li znali?

Brand Tosca Blu dobio je ime po kćeri vlasnika, Giacoma Ronzonija.