Novosti

Naš dom - Bajka u bijelom

Mi u prodavaonicama Naš dom znamo da bajke postoje i znamo kako ih pretvoriti u stvarnost.

Vrijeme opremanja domova i apartmana svake godine iziskuje ponešto kreative prilikom uvođenje novih detalja, dezena i ukrasa, a ono što je mnogima već postalo rutina, je nabava bijele posteljine ili standardne opreme u spavaćim prostorijama. Obnavljanje baznog bijelog kućanskog tekstila ove sezone je poprimilo i humanitarni karakter u organizaciji poduzeća Tekstilpromet d.d.

U razdoblju od 3. travnja do 31. svibnja od svakog kupljenog proizvoda iz bijelog posteljnog asortimana Domo, udruzi Palčići trgovine Naš dom i CENTRA donirale su jednu kunu za kupnju uređaja perfuzora za Petrovu bolnicu. Palčići su prerano rođene bebe koje su u inkubatorima, a pletene hobotnice tj. njihovi krakovi imitiraju pupčanu vrpcu kako bi se bebe osjećale sigurnije i kako bi im najraniji period razvoja bio što lakši.

U donaciji su bili uključeni proizvodi bijelog posteljnog asortimana robne marke Našeg doma – Domo. Proizvode možete pronaći u svim Naš dom trgovinama i CENTRA prodavaonicama s kućanskim asortimanom  što zajedno čini 37 prodajnih mjesta uključenih u donaciju, diljem Hrvatske.

Uredite svoje kućanstvo proizvodima vrhunske kvalitete koji su utkani u svaki dom i učinite mnoga lica sretnijima.

Dodatnu podršku, savjet ili upit možete poslati putem Facebook grupe CRO Hobice za Palčiće. Za sve upite vezane za ponudu možete nam se javiti na Naš dom društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

Jeste li znali?

Brand Tosca Blu dobio je ime po kćeri vlasnika, Giacoma Ronzonija.