Novosti

Modni tjedan 30% do 50% popusta

Od 25.4. do 1. svibanj u brojnim trgovinama Tekstilprometa te čekaju popusti od 30% do 50%

Sreća je kada proljetni shopping možeš obaviti po sniženim cijenama na jednoj od mnogobrojnih lokacija u svom gradu. U shopovima brendova CENTRA, CENTRA mini, Moderato, Gerry Weber, camel active i Navigare te čekaju popusti od 30% do 50% na dio asortimana iskoristivih do 1. svibnja. Odjeća domaćih i stranih brendova, izvrsnog omjera cijene i kvalitete, lijepo će nadopuniti tvoj ormar udobnim i kvalitetnim komadima. O kojoj god prilici se radilo, pronaći možeš elegantne, klasične, trendy ili casual odjevne predmete.

CENTRA i Moderato 30-50% na kolekcije proljeće/ljeto

U 35 dućana diljem Hrvatske, CENTRA i Moderato ti nude odjevne komade vlastitih i stranih brandova, ovaj put po sniženim cijenama do 50% na dio asortimana. Prodajna mjesta pronađi na linku, a za više informacija o novoj kolekciji proljeće/ljeto 2019 saznaj ovdje.

CENTRA mini 30-50% na kolekcije proljeće/ljeto

CENTRA mini kolekcija je idealna kombinacija trendova, funkcionalnosti i ugodnosti. Istaknuti su detalji, vesele i zanimljive grafike i udobnost koje do 1. svibnja možeš naći sniženi i do pola cijene.

Gerry Weber 30-50% na kolekcije proljeće/ljeto

Brend Gerry Weber sinonim je za poslovno odijevanje namijenjen suvremenim ženama. Veliki raspon modela savršeno pristaje svakoj ženi i omogućit će vam da samouvjereno izgledate u svim prilikama. Najbolje modele ovog brenda pronađi po cijeni sniženoj od 30% do 50% u Zagrebu, Puli i Splitu.

camel active 30-50% na kolekcije proljeće/ljeto

camel active je lifestyle brand namijenjen svim modernim muškarcima kako bi im omogućio, uljepšao i olakšao ubrzan, urbani stil života. Tijekom Modnog tjedna dio artikala je na sniženju od 30% do 50%.

Navigare 30-50% na kolekcije proljeće/ljeto

Karakterističan talijanski stil odijevanja stvoren za suvremenog muškarca možeš naći u Navigare modnim kombinacijama. Budite spremni za svaku prigodu, sa stilom gdje god se nalazili, a nikako nemojte propustiti ni ovu priliku iskoristivu do 1. svibnja.

SKINY – 15% – 20% na sav asortiman

SKINY akcija – 15% na prvi artikal 20% na drugi ili svaki sljedeći artikal. Popust se odnosi na sav asortiman.

TOSCA BLU 30% do 50% na kolekcije proljeće/ljeto

BETTY BARCLAY 30% na kolekciju proljeće ljeto


BASLER/LUISA CERANO 30% do 50% na kolekcije proljeće/ljeto

Kako biste bili informirani o svim akcijama prijavite se na CENTRA Newsletter. Za detalje pratite nas na Facebook i Instagram profilima.

Jeste li znali?

Nike je platio studentici Carolyn Davidson 35 dolara za logotip. Danas mu je vrijednost procijenjena na 26 milijardi američkih dolara.