WEBSHOP

O maloprodaji

Našu maloprodajnu mrežu čini 140 prodavaonica u svim većim hrvatskim gradovima. Pronađite monobrand trgovine SKINY, camel active, Gerry Weber, Luisa Spagnoli, Betty Barclay, Taifun, Tosca Blu, Triumph i Fynch-Hatton ili posjetite neki od naših maloprodajnih formata (Moderato, CENTRA, Svijet tkanine i Naš dom).

VLASTITI maloprodajni lanci

Prodavaonice CENTRA nalaze se širom Hrvatske, a bogata ponuda ženskog, muškog i dječjeg asortimana, kao i kućanskog tekstila skrojena je prema specifičnosti svake lokacije. Povoljne cijene i ljubazna usluga okosnica su CENTRINOG imidža.

U Moderato prodavaonicama nudimo lijepu i profinjenu odjeću za sve one koji vole klasiku i eleganciju po pristupačnim cijenama. Ugodno i opuštajuće okruženje većinu naših kupaca mami na ponovni dolazak.

Pri kreiranju ponude i asortimana u prodavaonicama Naš dom vodili smo računa o važnosti koju suvremeni čovjek pridaje kvaliteti svojeg stanovanja. Pomno odabrani i izloženi proizvodi poznatih brandova lako će vas inspirirati na ideje uređenja prikladne vašem domu.

U bogatoj ponudi maloprodajnog lanca Svijet tkanine pronaći ćete velik izbor modnih tkanina za svaku prigodu, a naše stručno osoblje rado će vam pomoći pri izboru i tako vam olakšati kupnju.

MONOBRAND specijalizirani dućani

camel active je lifestyle brand namijenjen svim modernim muškarcima kako bi im omogućio, uljepšao i olakšao ubrzan, urbani stil života.

SKINY je brand namijenjen ženama i muškarcima koji se žele osjećati dobro u vlastitoj koži i biti svoji u svim životnim situacijama.

Gerry Weber je moda i stil života. Sa svoja tri branda GERRY WEBER, TAIFUN i SAMOON by GERRY WEBER, inspirira žene diljem svijeta s uvijek uzbudljivim, modernim i neodoljivo ženstvenim modnim kombinacijama.

Betty Barclay predstavlja izvrsnost u modi, visoke standarde, duh vremena i sofisticiranost s ponudom suvremenih kolekcija za moderne žene.

Želite li postati naš franšizni partner?

Jeste li znali?

Nike je platio studentici Carolyn Davidson 35 dolara za logotip. Danas mu je vrijednost procijenjena na 26 milijardi američkih dolara.