WEBSHOP

O maloprodaji

Našu maloprodajnu mrežu čini 140 prodavaonica u svim većim hrvatskim gradovima. Pronađite monobrand trgovine SKINY, camel active, Gerry Weber, Luisa Spagnoli, Betty Barclay, Taifun, Tosca Blu, Triumph i Fynch-Hatton ili posjetite neki od naših maloprodajnih formata (Moderato, CENTRA, Svijet tkanine i Naš dom).

VLASTITI maloprodajni lanci

Prodavaonice CENTRA nalaze se širom Hrvatske, a bogata ponuda ženskog, muškog i dječjeg asortimana, kao i kućanskog tekstila skrojena je prema specifičnosti svake lokacije. Povoljne cijene i ljubazna usluga okosnica su CENTRINOG imidža.

U Moderato prodavaonicama nudimo lijepu i profinjenu odjeću za sve one koji vole klasiku i eleganciju po pristupačnim cijenama. Ugodno i opuštajuće okruženje većinu naših kupaca mami na ponovni dolazak.

Pri kreiranju ponude i asortimana u prodavaonicama Naš dom vodili smo računa o važnosti koju suvremeni čovjek pridaje kvaliteti svojeg stanovanja. Pomno odabrani i izloženi proizvodi poznatih brandova lako će vas inspirirati na ideje uređenja prikladne vašem domu.

U bogatoj ponudi maloprodajnog lanca Svijet tkanine pronaći ćete velik izbor modnih tkanina za svaku prigodu, a naše stručno osoblje rado će vam pomoći pri izboru i tako vam olakšati kupnju.

MONOBRAND specijalizirani dućani

camel active je lifestyle brand namijenjen svim modernim muškarcima kako bi im omogućio, uljepšao i olakšao ubrzan, urbani stil života.

SKINY je brand namijenjen ženama i muškarcima koji se žele osjećati dobro u vlastitoj koži i biti svoji u svim životnim situacijama.

Gerry Weber je moda i stil života. Sa svoja tri branda GERRY WEBER, TAIFUN i SAMOON by GERRY WEBER, inspirira žene diljem svijeta s uvijek uzbudljivim, modernim i neodoljivo ženstvenim modnim kombinacijama.

Betty Barclay predstavlja izvrsnost u modi, visoke standarde, duh vremena i sofisticiranost s ponudom suvremenih kolekcija za moderne žene.

Želite li postati naš franšizni partner?

Jeste li znali?

Brand Tosca Blu dobio je ime po kćeri vlasnika, Giacoma Ronzonija.