WEBSHOP

Falke

Za Falke 'dovoljno dobro' jednostavno nije opcija. Detalji čine razliku. Pomno birani materijali. Vrhunska izvedba. Svaki proizvod dovršavaju majstori tkalci, bez pomoći strojeva.

Falke postoji zbog onih koji luksuz ne smatraju rasipnošću, već slobodom da se nagrade nečim stvarno dobrim.

Osnovu ponude čine čarape od najfinijeg materijala, poput kašmira, merino vune ili svile. Ugodne, udobne i trajne, stvorene su za one koji znaju što žele.

Zbog inovativnog dizajna, moderne fukcionalnosti i kvalitete, linija sportske odjeće posebno je omiljena među ljubiteljima aktivnosti na svježem zraku.

Tekstilpromet je ekskluzivni zastupnik Falkea od 2016. godine. Brand širimo kroz vlastitu maloprodajnu mrežu, ali i kroz suradnju s potencijalnim zainteresiranim franšiznim partnerima te veleprodajnim kupcima.

Asortiman pronađite u Skiny trgovinama u Zagrebu i Puli.

Od 2008. u ponudi Falkea možete pronaći i Burlington - još jednu legendarnu i omiljenu robnu marku.

Falke asortiman za žene i muškarce pronađite na našem Brands & Trends webshopu ovdje

žene, djeca

ASORTIMAN: čarape, activewear

Razmišljate li o tome da postanete naš franšizni partner? Kontaktirajte nas bez ustručavanja. Rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja.

Jeste li znali?

Natjecateljski duh dvojice braće osnivača, Adolfa i Rudolpha Dasslera doveo je do rivalstva koje je trajalo punih 60 godina. Na kraju su iz sukoba nastale dvije legendarne tvrtke - Puma i Adidas.